HE-Restaurant / GOA

first_imgArchitects: goa Area Area of this architecture project Lead Architects: China HE-Restaurant / GOASave this projectSaveHE-Restaurant / GOA HE-Restaurant / GOA Area:  2230 m² Year Completion year of this architecture project Save this picture!Courtesy of GOA+ 35Curated by Joanna Wong Share Xiaoxiao Zhang, Weiqi Hu “COPY” CopyAbout this officegoaOfficeFollowProductGlass#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsHospitality ArchitectureRestaurants & BarsRestaurantResidential ArchitectureLandscaperestaurantGoaNanjingLandscapeChinaPublished on January 04, 2018Cite: “HE-Restaurant / GOA” 04 Jan 2018. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogAluminium CompositesTechnowoodHow to Design a Façade with AluProfile Vertical ProfilesSynthetics / AsphaltMitrexSolar RoofMetal PanelsAurubisCopper Alloy: Nordic RoyalPlumbingSanifloGreywater Pump – Sanifast®SWH190WoodLunawoodInterior ThermowoodMembranesEffisusAVCL Systems for FacadesSinksCosentinoBathroom Collection – Silestone® WashbasinsDoorsStudcoPocket Door Trims – CavKitWoodStructureCraftEngineering – Architectural & FreeformMetal PanelsRHEINZINKPanel Surface Finish – prePATINA-LineHanging LampsEureka LightingSuspended Lights – BloomMetallicsBaileyFacade Systems- I-Line Snap-On Feature ChannelMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?南京“赫餐厅” / GOA大象设计是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/886313/not-ready-he-restaurant-goa Clipboard Manufacturers Brands with products used in this architecture project center_img Year:  2017 ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/886313/not-ready-he-restaurant-goa Clipboard CopyRestaurant, Residential Architecture, Landscape•Nanjing, China Restaurant Client:Nanjing Zhong Wen Investment DevelopmentProject Management:CL3&ZSDInterior Design:missing5Landscape Design:DAHDLighting Design:LumintechFacade Design:Shanghai Lucheng Construction, Jiangsu Baoying Architectural TechnologyDesign Team:Lili Qian, Dagang Wang, Pengfei Jiang, Honggang Chen, Ximing Zhong, Jinyuan Ye, Yaqiong Deng, Wensheng Wang, Xiang Li, Yuan Liu, Chengyu HeCity:NanjingCountry:ChinaMore SpecsLess SpecsSave this picture!Courtesy of GOARecommended ProductsDoorsLinvisibileLinvisibile Curved Hinged Door | AlbaDoorsdormakabaEntrance Doors – Revolving Door 4000 SeriesDoorsLonghiDoor – HeadlineDoorsJansenDoors – Folding and SlidingText description provided by the architects. Nanjing Greentown Tao Hua Yuan located at west foot of Tangshan Hill, which belongs to Jiangning District, Nanjing and is the most advanced residential area of the city. The site was originally the site of the KMT officer club in the 1920s, while now known for its superior ecology. HE Restaurant is located at southern part of this residential, right among the original metasequoia forest.Save this picture!Courtesy of GOAArrangementThe Architect and owner reached a consensus: to protect the trees, make building a supporting role. Therefore, during the site research phase, the architects located and numbered each big tree that needed to be preserved and measured diameter of them. So the construction site can be delineated on the basis of site conditions, the existing elevation can be sorted out, and the current status can be optimized according to the plan. Save this picture!Courtesy of GOASave this picture!Ground Floor PlanSave this picture!Courtesy of GOA“Darning”In order to resolve the contradiction between the location of trees and the flow of functions in the field, the architects studied the relationship between building boundaries and natural environment interfaces and finally choose a small block decentralized layout, in order to flexibly respond to complex field conditions. On this basis, the constructions carefully “darn” the forest: Some walls opening frame the scene, some courtyards built around the tree, and some eaves are embed by trees.Save this picture!Courtesy of GOASave this picture!Courtesy of GOAConstructingDue to the natural trees cannot be completely consistent with the drawings, the site operation is particularly important. At the same time as civil works, the building materials and structural detail are all determined through multiple rounds of comparison and selection.Save this picture!Courtesy of GOASave this picture!Sections + ElevationsSave this picture!Courtesy of GOA The ForestsAs the main space, the snack bar use glass wall for a transparent sight view, the reading bar partially overhangs, inserted into the forest, access to three sides of the woods landscape. Restaurant space flows under the guidance of the trees, therefore the building is integrated with the original forests and ‘growing’ together.Save this picture!Courtesy of GOAProject gallerySee allShow lessHouse in Viladecavalls / Albert Brito ArquitecturaSelected ProjectsdeDear_ Yeonnam / Cho and PartnersSelected ProjectsProject locationAddress:Tangshan Residential District, Jiangning, Nanjing, Jiangsu, ChinaLocation to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address. Share ArchDaily Projects “COPY” Manufacturers: 上海鹭城建设集团, 广东兴发铝业, 江苏多美尼新材料last_img

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *